Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Wednesday, October 12, 2011

Nok et heklet teppe.

Det (foreløpig) siste i rekken av hekletepper. Hva er det som gjør at det er så moro å sette sammen mange små firkanter til et stort?
Teppet har ruter i delight fra Drops, ett nøste rosa/brunt, to nøster blå/brunt og resten brun/beige. Av det rosa/brune nøstet var det ei rute som ble veldig rosa, den droppet jeg.
Kanten og sammenheklingen er i grå fabel.
Jeg flugte oppskriften til punkt og prikke bortsett fra at jeg økte antallet ruter fra 7x11 til 8x12, og gjorde den ytterste omgangen på kanten litt enklere. Syntes at det passet bedre til de duse fargene i teppet.
Jeg er veldig fornøyd med hvor duse og behagelige fargene ble, og at den grå kanten passet veldig godt til resten, selv om det egentlig ikke var så mye grått i rutene. Detaljer på ravelry.
Malawi sier at det er veldig godt å ligge på også.

4 comments:

 1. I like very much this afgan. The colors are nice.

  ReplyDelete
 2. Ååå så nydelig dette ble! Så flotte avstemte farger! Har så lyst til å prøve meg på dette, men er en heklekløne. Vurderer å prøve likevel siden det er så fint. Skjønner godt at pus likte det også. :)

  ReplyDelete
 3. Her tyter det ut lekre saker fortere enn jeg rekker å kommentere! Vel, de tøflene hadde jeg jo altså ikke noe særlig sansen for, i hvert fall ikke fargene, men resten! Kjempeflott! Lurer også på det teppet der, men har litt vondt for å kjøpe nytt garn til sånt, og det er sjelden det blir like fint med rester...

  ReplyDelete
 4. Lekkert! Jeg er av de som ikke synes det er så innmari moro å montere masse lapper, så jeg må nøye meg med å sikle på andres tepper :)

  ReplyDelete