Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Monday, October 10, 2011

Pitapizza

Fort og gæli når man har lyst på pizza men ikke orker å lage deig. Og mye bedre enn frossenpizza!
Utgangspunktet er et pitabrød, delt i to "pizzabunner". Legg dem med yttersiden ned på bakepapir og drypp litt god olivenolje på bunnene. Alfa og omega når man lager pizza, er en god tomatsaus. Jeg foretrekker min hjemmelagde: Fres en hakket løk i olivenolje til den er blank. Ha i et par fedd hakket hvitløk og et par teskjeer tomatpuré og fres litt til, men pass på at det ikke blir brent! Ha i en boks hakkede tomater med oregano og basilikum og la dette stå og godgjøre seg på lav varme. Smak til med salt og pepper. Denne sausen holder seg en uke i tett boks i kjølskapet og er kjekk å ha til f.eks ostesmørbrød, som saus på ris eller pasta til kyllingfilét eller en svinebiff, eller som her, på pitapizza.
Den smaker bedre enn den ser ut :)
Ha et par skjeer saus på pitapizzabunnen og topp med f.eks røkt skinke, ost, tomater og oliven. Eller hva du nå måtte like :)
Stek i 225 grader i ca 10-15 minutter. Nytes gjerne med et glass rødt og litt grønn salat.
Velbekomme!

No comments:

Post a Comment