Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Wednesday, September 26, 2012

ÅR-

Dagens bloggtittel, ÅR-, reflekterer det faktum at det er ÅR og dag siden jeg har blogget. 
Årringe
Dessuten er jeg endelig ferdig med ÅRringe, nok en kreasjon fra Anette Danielsen. Den tok meg faktisk et drøyt ÅR å strikke! Strikket i en tråd Drops Safran og en tråd Drops glitter i guld på pinne 3. Det hadde nok gått raskere dersom jeg hadde vært monogam. 
Som vanlig fra den kanten, et morsomt design, men dessverre ikke så veldig kledelig på meg. Én ting er at ribbestrikk i siden gjør at den legger seg inntil kroppen og viser frem alle ujevnheter (les bilringer), det får jeg ikke gjort så mye med. En annen ting er at jeg skulle ha strikket den mye lenger. Det kan jeg kanskje gjøre noe med, hvis jeg gidder, men det er vel heller tvilsomt! Derimot er jeg veldig fornøyd med garnet, som var et nytt bekjentskap for min del. Mykt og deilig bomullsgarn, med passe matt overflate som jeg synes er mye finere enn det blanke bomullsgarnet som er mer vanlig. Flere detaljer på Ravelry.
Gratulerer med dagen Nattie!
Min eldste datter har hatt bursdag og blitt 29 ÅR, du verden som tida gÅR! Dagen ble feiret med kake og god middag (indrefilet med pommes anna, rødvinssaus og grønnsaker).
Noro og Silk mohair fra Sandnes. Det må vel bli bra!?
Det mest aktuelle prosjektet på pinnene for tiden, (ja, for det er mer enn ett..) er en jakke, strikket ovenifra og ned med raglanfelling (eller blir det økninger når man strikker den veien?) Jeg begynner øverst, strikker til jeg har kommet under armene, strikker begge armene, og så strikker jeg til jeg går tom for garn. Mitt nye triks for ikke å få masse restegarn! 
Ha en fortsatt god uke! Her hos meg har høsten kommet, og det tennes lys hver kveld og koses i sofaen med pledd og strikketøy :)

No comments:

Post a Comment