Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Monday, November 21, 2011

Sånn går no dagan

Litt stille her på bloggen om dagen, men det er fordi det er så mye annet som skjer i stedet. Men det strikkes da litt innimellom, og julegaveproduksjonen er i gang :)
Ser nesten ut som en julepyntet pepperkake!
Her i huset har vi smurt innsiden av komfyren med grønnsåpe og varmet opp til 50 grader, og så hatt på litt vann for å løse opp. Snart er det bare å tørke av svidde matrester og fett og vips så er den klar til jul. Man kan jo spørre seg om det er noen vits i å rense komfyren FØR man har stekt juleribba, men nå lukter det i hvertfall varm grønnsåpe i hele huset og så kan man i tillegg holde øye med svoren gjennom glasset :)
Nå skal straks jeg og Yeela opp til dyrlegen for en (forhåpentligvis) siste kontroll av den forulykkede kloa. Er hun riktig heldig slipper hun å ha på seg støvelen mer når hun går tur!

Ha en flott uke!

1 comment:

  1. Lovende Lava :) Her går det også i julegaver om dagen, eller - det burde i hvert fall det...

    Må tipse mannen om komfyrrensing, tror jeg, det her han som steker ribbe og trenger å se svoren poppe, så da er det han som vasker komfyren også!

    Håper kloa er i orden snart! Slitsomt for dyr å være syke.

    ReplyDelete