Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Monday, January 2, 2012

Nytt år, nye muligheter.

Jul, romjul, bursdag og nyttårsfeiring, alt i løpet av ei uke på tampen av året. Jeg har hatt besøk av min kjære, gode venner, og kjekke barn. Det har vært mye godt selskap, mye god mat, mange fine gaver, koselige turer i skogen, boklesing og filmtitting. Kort sagt akkurat slik det skal være :)
Jentene hadde vært hos fotograf med hunder og alt, og overrasket med fine bilder. Sønnen overrasket mor med kurv fylt av yummy garn og vin, kan det bli bedre?
Min kjære hadde oppfattet mine diskrete hint om at ett sånt magnetbrett til sjalmønster og sånne blokkepinner sto høyt på lista, midt i blinken!
Nyttårsfeiringen foregikk som vanlig i vaskekjelleren. Stakkars Mira er skrekkslagen så fort hun hører en rakett, skjelver over hele kroppen og peser. Det hadde ikke vært så ille om folk kunne holdt seg til loven og fyrt av raketter mellom 18.00 og 02.00 på nyttårsaften, da vet vi at det kommer og kan ta våre forholdsregler. Men der jeg bor sprer det seg utover hele uka, både før og etter selve dagen. Heldigvis ser det ut til at Mira kommer seg ganske raskt igjen, og nå er hun like blid som hun pleier.
Visdomsord fra dattera. 
Takk til alle dere ute i bloggland for all inspirasjon, skaperglede, små og store ting i hverdagen som dere deler med dere, og et riktig godt nytt år!

2 comments:

 1. Hei.

  Vi i LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke skal kjøre en aktivitet vi kaller hjertestrikk i vinter.

  Vi ønsker å komme i kontakt med strikkinteresserte og strikkebloggere for å informere mer.

  Snd meg gjerne en e-post for å få mer info: Jarle.heitmann@lhl.no


  Med hjertelig hilsen

  Jarle Heitmann
  Kampanjesjef, LHL

  ReplyDelete
 2. Flotte gaver du har fått :) Et sånt magnetbrett har jeg også lurt på... Takk for et hyggelig bloggår, jeg gleder meg til det nye! Godt nytt år!

  ReplyDelete