Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Thursday, January 5, 2012

Første Eff Oh (finished object) i 2012

Etter at all julegavestrikkinga var vel overstått var det fint å bare strikke i vei på noe som ikke krevde all verdens tankevirksomhet mens man så på romjuls-tv. Og vips så var nok et Pip (pledd in progress) ferdig.
Pleddet måler 130x170, akkurat passe sofastørrelse, og veier 750 gram. Jeg har brukt en tråd naturfarget og en tråd grå evilla.
Garnet var ganske stivt når jeg strikket med det. Har vasket pleddet en gang, men hadde håpet at det skulle bli litt mykere. Kanskje det hjelper å vaske det flere ganger? Alt i alt må jeg si meg fornøyd med pleddet :) Flere detaljer på Ravelry.
En av gavene jeg strikket til jul var en hals i kontstrikk.
Ettersom hun som fikk det aldri er hjemme når det er dagslys så jeg får tatt bilde med et menneske inni, får dere se det flatt, og heller bruke fantasien :) Detaljer på Ravelry
Ellers har det blitt strikket og delt ut flere Anne på landet-votter, mine detaljer på Ravelry. I grått,
og beige.
Jeg benyttet meg av Drops Alpakkasalg og strikket dem i Lima, det ble gode og varme votter av det!
Etter det store, tunge pleddet var det godt å kunne sette i gang med noe lite og mykt, nemlig en liten uglegenser til vesle Milla.
Som mange andre skal jeg prøve å være flink og bruke av garnlageret i første omgang, og garnet til denne genseren fant jeg i skuffen :)
Ha en riktig god uke!

1 comment:

  1. Wow, her var det mye flott! Og enda et teppe, jeg er imponert. Stilig med kontstrikk i hals, det hadde jeg ikke tenkt på muligheten for! Skal lure på om det går an å strikke det rundt også, eller om det blir mer mas enn hjelp? Og sånne vanter skal jeg simpelthen få ut finger'n og få strikket, jeg trenger noe å ha utenpå hanskene snart!

    ReplyDelete