Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Thursday, February 2, 2012

Lapperegler

Jeg har begynt på nok en kreasjon av Annette Danielsen.
Løgblomst.
Originalen er grønn med hvite blomster, men jeg hadde mye brun alpakka liggende, så det ble en brun genser med lilla blomster. Gressløkblomster er jo lilla, ikke sant? Den lilla fargen kommer ikke så godt fram på bildet, men jeg synes det er greit at de ikke gjør så mye av seg.
For tiden har jeg "bare" ett pledd i WIP-kurven, et mitered crosses blanket i Evilla. For at jeg skal ha håp om å bli ferdig med dette pleddet i løpet av 2012, har jeg laget meg en regel om at jeg må strikke minst én lapp hver gang jeg er ferdig med et prosjekt, før jeg begynner på noe nytt.
Ferdig med 5, mangler bare 15............
I mellomtiden tar Roomba sin del av husarbeidet..
Etter noen måneder i bruk kan jeg melde at jeg er fornøyd med kjøpet. Den støvsuger der den kommer til,  forutsatt at man ikke har for mange ting i veien, eller for mange dørstokker, synes jeg den fungerer veldig bra. Den går i halvannen time, og når den begynner å gå tom for strøm går den tilbake til ladestasjonen sin. Jeg pleier å kjøre den en til to ganger i uka, og så gå over med tørrmopp for å få med meg det den har misset. For meg som sliter med en gammel bekkenløsning og hater å støvsuge var det vel verdt pengene!
Ninja kan styre sin begeistring.
Da er det fint at man har inngjerdet hage og kan være ute mens monsteret holder på. 
I dag er det torsdag og dermed pop quiz, det gleder jeg meg til!
Ha en fin helg!

5 comments:

 1. Smart regel :) Jeg holder på med den 30. og siste lappen på teppet til foreldrene mine - juhu! Det har jeg strikket i høst, og har vært streng med meg selv og ikke strikket noe annet på alt av bussturer og venterom. Så nå kan jeg snart fortsette på det andre jeg begynte på i sommer... Men det er nesten halvveis.

  Høres digg ut med robot - søk på cat + roomba på youtube hvis du vil se noen som ikke er fullt så skeptiske :D Jeg er ikke så god på sånn støvsugerlyd, så det blir ikke karusell på pusene her med det første, er jeg redd.

  ReplyDelete
 2. Sånn roomba ønsker vi oss! Men egentlig ønsker vi at vi hadde vært litt flinkere til å rydde leker fra gulvet først...

  Spennende å se løkblomst hos deg, den står på ønskelista mi.

  ReplyDelete
 3. Så spennende strikketøy! Blir artig å se hvordan "løkblomsten" din blir :-)

  Og ikke dumt å tvinge seg til å strikke en lapp mellom hvert prosjekt! For jeg vet på meg selv at slike store prosjekter lett kan bli liggende aaaalt for lenge :-)

  God helg!

  Hilsen Nina

  ReplyDelete
 4. Mye fint fra danske designere, blir spennende å se hvordan denne blir. Smart med noen regler for litt kjedelige strikkeprosjekter. Prøver det jeg også, og jammen blir det ferdig til slutt.

  Blir nok ingen roomba her heller. Fire etasjer med dører og terskler egner seg nok ikke. Veldig prakisk når dere har hunder kan jeg tenke meg. God helg! :)

  ReplyDelete
 5. Ha ha ha, ler så jeg dævver av bildet av Ninja :-)

  ReplyDelete