Kanelsnurrer og te i solveggen. |
Kanelsnurrer (6stk)
2 egg
25 gr smeltet smør
0,5 dl fløte
1 dl mandelmel (finmalte mandler)
2.5 ss fiberhusk
1 tsk bakepulver
1 tsk kardemumme
Topping:
1 ss mykt smør
1 ss sukrin
1 tsk kanel
Sett ovnen på 175 grader.
Visp eggene luftig.
Bland fløte og smeltet smør i en bolle, og alt det tørre i en annen.
Ha tørt og vått i eggene og rør forsiktig.
La svelle i 5 min.
Ha deigen i en frysepose, klipp hull i ene hjørnet, og sprøyt ut snurrer på en bakepapirkledd plate.
Rør sammen ingrediensene til toppingen.
Ha en liten teskje på hver snurre.
Stek i ovn til de er gyldne, toppingen har smeltet utover og blitt litt karamellisert i bunnen.
God søndag!
No comments:
Post a Comment