Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Sunday, August 5, 2012

Smögen

Det ble ingen "ordentlig" ferie på meg i år, men fire dager i Smögen sammen med særboeren måtte til. På vei dit kjørte vi kystveien, gjennom idylliske små steder. Grebbestad og Fjällbacka, steder man har lest om i Camilla Läckbergs krimbøker. Fint å se dem live! Smögen var større enn jeg hadde trodd, men fullt av koselige, trange gater og gamle, vakre hus a la Villa Villekulla.
Nede ved havnen var det et yrende folkeliv, og masse restauranter og butikker. Hver halvtime gikk det ferge over til Kungshamn, med litt større og flere butikker, og systembolag.
Vi bodde på Smögen havsbad, et vakkert gammelt spahotell, som lå ute ved havet. Bare fem minutter å gå fra havna, men langt nok til at vi ikke hørte noe av nattelivet der nede. Maten var upåklagelig, og utsikten fra matsalen likeså.
Hotellet hadde et fantastisk vakkert sedumtak.

Vi var heldige med været, strålende sol og varmt nok til at man kunne tilbringe noen timer på stranda. Om kvelden gikk vi ut på svabergene og nøt synet av solnedgangen.
Ikke lett å få bra bilder med mitt bitte lille kamera, men det var veldig fint altså!
Alt i alt noen fine dager, balsam for kropp og sjel, og lenge nok til at det var godt å komme hjem igjen også!

No comments:

Post a Comment