Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Monday, August 22, 2011

Mange baller i lufta

Her i huset strikkes og syes det for fullt. Jeg har strikket ferdig Rock Island sjalet, og etter det har jeg strikket et Andrea's Shawl. Endelig fikk jeg brukt opp de to nøstene med Sarah Tweed som jeg kjøpte i Danmark i våres.
Kombinert med Silketweed fra garnstudio ble det fine striper. Nå venter både Rock Island og Andrea's Shawl på å bli blokket, den desidert kjedeligste delen av sjalstrikking! Har dere noen gode tips til blokking? Tenkte jeg skulle kjøpe Styrofoamplater og bruke som underlag, men skulle gjerne hatt noe jeg kan bruke som  "blocking wires" også. Det hadde gjort jobben mye raskere, og penere vil jeg tro.
Under kan man skimte puslespillet som ligger og venter på å få ramme så det kan henge på veggen.
Jeg har sydd en til kjole, i naturfarget lin, som passer til Andrea's Shawl. Jeg sydde kjolen først, før jeg fant ut at jeg måtte ha et sjal som passet til :) Kjolen er nesten ferdig, gjenstår bare å sy falden for hånd. Syr litt hver dag, håndsøm er ikke min sterke side, så det tar tid!
I tillegg holder jeg på med kanten på hjerteteppet, milevis av håndsøm (slik føles det i hvertfall). 
Og Mopti, han driver med sitt..........
Ikke si det til noen, men jeg elsker dette fleecepleddet!
For ordens skyld, Mopti har ingen baller verken her eller der, så det blir bare tørrtrening for å si det sånn. Men han ser nå ut til å kose seg velig for dét!

2 comments:

  1. Fine farger på sjalene dine! Motivasjonen for blokking her i huset er at de blir så mye finere etterpå. Har kjøpt blokkepinner på Ebay, men de har på Projo produkter også. Jeg blokker på gjestesengen, men det fungerer litt dårlig med blokkepinner for det krever fastere underlag. Så jeg vurderer sånne plater jeg også, men liker ikke ting som tar stor plass.

    Lykke til med blokking og vis oss hvordan de blir ettrpå da! :)

    ReplyDelete
  2. De sjalene ser veldig lovende ut! Jeg har puslespill fra BabyShop og vaier fra Projo. Problemet mitt er bare at kattene elsker å kvesse klørne på puslespillplatene - og dermed på det som ligger oppå... De kunne holde seg til teppene, synes jeg! Jeg får vise dem bilde av Mopti som godt eksempel.

    Håndsøm er slitsomt, ja... Men jeg har skjønt hvorfor skreddere pleide å sitte med beina i kors, det er faktisk den mest behagelige måten å sitte på når man syr.

    ReplyDelete