Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Thursday, August 11, 2011

Veggteppe i pastell

Da var veggteppet qviltet, kantet, vasket, tørket, overrakt og hengt opp over senga til mottaker.
De fargede lappene kommer veldig tydelig fram på bildet, men når man ser det på veggen er de ikke så fremtredende. (Litt sånn som gulv og tak kommer veldig godt fram i eindomssalgsannonser på finn.no, men det er jo ikke det man først legger merke til når man står i rommet).
Jeg brukte litt tid på å bestemme meg for hvordan qviltesømmene skulle gå, men bestemte meg til slutt for å følge lappene. Det ser man best fra baksiden.
Når det gjelder teppet i Evilla effektgarn jeg strikker på, er det én tråd i grått hvor det grå skifter fra mørkt til lyst og tilbake igjen, og én tråd ubleket Evilla.
Mopti sier det er greit at vi bruker senga hans til å ta bilde av garn, bare ikke vi bruker så lang tid, for han hadde faktisk tenkt å bruke den nå.
Han synes forøvrig at fargene i teppet var særdeles fine :)

2 comments:

  1. Nydelig veggteppe, både lapper og quilting. For en flott gave å gi bort! :)

    Takk for oppklaring om garnfarger. Morsomt navn på pusen og det er klart han liker fargene siden han har nesten prikk like! :)

    ReplyDelete
  2. Så flott teppet ble! Likte veldig godt fargene, selv om jeg nok aldri kommer til å ha noe rom der sånne farger passer...

    Evillaen var også lekker - bra med pus som matcher teppet! bare pusen ikke blir borte i teppet? Jeg fantaserer om å finne garn i samme farger som de grå damene våre, de har et innslag av karamell som jeg synes er helt nydelig sammen med det lysegrå.

    ReplyDelete