Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Sunday, August 7, 2011

Sommerkjole med trollslända

Sommerkjolen er nesten ferdig, mangler bare å legge opp nederst, og det må jeg tenke litt på fordi jeg er usikker på hvor lang jeg vil ha den.
Det er første gangen jeg syr med strikk til undertråd, men det gikk over all forventning faktisk. Jeg bare lurer på om jeg skulle ha sydd i noen flere sømmer nedover for å fremheve livet litt mer. Som det er nå KAN man kanskje lure på om jeg er litt gravid. Og slike tanke vil man jo spare folk for :)
Grunnen til at jeg falt for dette stoffet, og tro meg, det var MYE å velge mellom på Bryggerhuset i Vestby, var denne karen her:
Det vakreste innsektet jeg vet om. Jeg liker så godt det svenske navnet på dem. Trollslända. Det høres mere eventyraktig ut og  helt klart mindre illevarslende enn det norske øyenstikker.
Kjolen hadde nok gjort seg bedre i et tynnere og lettere stoff, men alt i alt må jeg si meg fornøyd så langt.
Da jeg og hundene var i skogen på morgenturen vår i dag, så vi en rev. Det vil si, jeg så den først uten at hundene la merke til den. Men når vi kom bort til det stedet reven hadde gått på stien, reagerte hundene veldig. Rolige Mira reiste plutselig bust og begynte å snuse voldsomt. Utrolig for en luktesans hunder har altså. Det var forøvrig betydelig kjøligere ute i dag enn det har vært, og når det kom et vindpust fikk jeg et forvarsel om høsten, i det bladene raslet og noen drysset ned på stien. Jeg håper ikke sommeren er over helt enda!
En riktig god søndag til dere :)

2 comments:

  1. For en flott kjole! Misunner dere som syr plagg, har lyst til å prøve selv etterhvert. Stoffet var aldeles nydelig, både farge og mønster. En helt unik kjole! :)

    ReplyDelete
  2. Det kan jo ikke være slutt på sommeren enda, du må jo få brukt den fine kjolen! Og jeg holder på med to sommertopper og en jakke til, og har lyst til å sy kjole jeg også!

    Øyenstikker er et ekkelt navn, jeg pleide å være livredd for dem da jeg var liten. Bedre på svensk! Liker godt det engelske navnet dragonfly også :)

    ReplyDelete