Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Thursday, September 8, 2011

Gjenforening med gamle venner

I helgen var jeg på gjenforening i Vadstena i Sverige. Jeg vokste opp i Liberia, og når skolegangen var slutt ble vi spredd for alle vinder og mange av oss mistet kontakten. Facebook har vært en fin måte å komme i kontakt igjen, og nå fikk vi muligheten til å treffes "face to face". Mange av dem hadde jeg ikke snakket med på 30 år, likevel var det som om årene ble borte, og vi fant tilbake til hverandre igjen. En fantastisk helg, fyllt av glede og latter. Mange hadde fremdeles de karakteristiske Liberianske klærne, og stilte opp i disse til gruppefotograferingen.

Jeg hadde ingen sånne klær, men hadde jo kjolen med "trollslända" på, sydd for anledningen.
Dette er Heidi, vi har vært bestevenner siden førsteklasse. Nå bor hun i Stavanger så vi møtes ikke så ofte, men vi har holdt kontakten hele veien og har mye uskravlet når vi treffes!
På håndarbeidsfronten har jeg blokket "Rock Island", det var så stort at det måtte fire sånne styrofoamplater til.
Men resultatet er en drøm. Lyst, lett og luftig. For detaljer se prosjektsiden på Ravelry.
Hjerteteppet er ferdig kviltet og kantet.
Det ble rødrutete kant. Tror dette stoffet har vært kjøkkengardiner en gang i tiden.
Dett var dett, og nå er det snart helg igjen! Knallvær på fredag, siste sjanse til grilling og uteliv kanskje? For det er nok ikke tvil. Høsten er i anmarsj.
En riktig god helg til dere :)

4 comments:

 1. Så hyggelig med gjenforening, da! Trivelig med sånne tilstelninger, skal si dere var mange!

  Og sjalet ditt er helt fantastisk!!!!

  ReplyDelete
 2. Morsomt å treffe gamle venner! Og kjolen passet flott!

  Rock Island-sjalet ble kjempelekkert, nå ble jeg skikkelig sugen på å blokke det jeg har strikket til mamma i julegave...

  Teppet ble også flott! Liker at du faktisk bruker stoffer om igjen, og ikke bare kjøper nytt - da er liksom noe av poenget borte, synes jeg :)

  ReplyDelete
 3. Så spesielt å vokse opp i et så (for oss) fremmed land!! Sikkert veldig koselig å treffes igjen. Og så mye superflott du lager her! Takk for titten her hos deg =)

  ReplyDelete
 4. Det så kjekt ut å møte så mange igjen! Jeg hadde de første årene mine utenfor Norge jeg og, men siden vi kom tilbake da jeg var tre år, så har jeg lite minner om andre mennesker fra samme tiden...

  ReplyDelete