Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Wednesday, November 2, 2011

Annepaalandet Mitts og litt dekadense

Anne på landet har en oppskrift på noen kjempefine Annepaalandetmitts, eller hundebæsjvotter som hun kalte dem her for leden, og som jeg heretter tenker på dem som. Hundebæsjvottene mine. Strikket av halvannet nøste Drops Lima, gode og varme og helt geniale til å gå tur med hundene.

I stedet for å måtte ta av hele votten hver gang man skal plukke bæsj (og det blir mange ganger i løpet av en tur med tre hunder) er det bare å brette dem opp slik at man får tak rundt posen og kan knyte igjen uten mer om og menn. Genialt!
Og mens man går tur med hundene er Roomba hjemme og støvsuger. Ja, jeg slo til når Clas Ohlson åpnet i Bogstadveien og hadde åpningstilbud med 1000 kroner i avslag på robotstøvsuger. Dekadent vil kanskje noen si. Jeg vil si at det er noe av det lureste jeg har gjort noen gang! (Nevnte jeg det med tre hunder?) 
Mopti har full forståelse for folk som vil bruke tiden sin på andre ting enn å støvsuge.
Dessuten slipper han å ha dårlig samvittighet for at han drar inn halve skogen i pelsen sin  :)

3 comments:

 1. Se der hadde du fått strikket deg et par du også ja. De så gode og varme ut. Har fortsatt ikke fått strikket til meg selv her.

  Synes ikke Mopti så ut til å ha det minste dårlig samvittighet. Det har ikke pusen her hvertfall, hun har ofte med mye rart inn i pelsen. Støvsugeren så super ut, deilig når det er mye hundehår. Her er det for mange etasjer og trapper til at det vil fungere tror jeg.

  ReplyDelete
 2. Fine votter :-)
  Og fin støvsuger! Jeg har sett på sånne, men funker de virkelig som de skal? Og jobber den helt på egenhånd? Skulle vært spennende med en statusrapport etter noen ukers bruk!
  God torsdag!

  ReplyDelete
 3. Lure votter :) Vurderer et par sånne å ha utenpå skinnhanskene når det blir skikkelig kaldt... Robotstøvsuger høres deilig ut, huset vårt er dessverre fullt til randen, så den største jobben med rengjøringen er å flytte på ting. Og kattene her har også verdens beste samvittighet, selv om de lager "tumble fur" i lange baner.

  ReplyDelete