Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Wednesday, January 25, 2012

Før og etter og nok en bursdag.

Yngstebarnet mitt har hatt bursdag. 23 år!
Her på dinosaurusutstillingen på Tøyen i 1993(?) 
Og slik ble hun når hun ble stor! Gratulerer med dagen Jenny! :D
Jeg har vært hos frisøren og klippet av meg halve håret, uten at det utgjorde særlig stor forskjell.
Før
Etter
Men det er litt lettere å håndtere nå da.
På strikkefronten er det mange nye ting på gang, men ikke så mye som er ferdig. Et par "Foot ovens" som så dagens lys før jul, veldig grei oppskrift, ferdig på to kvelder. Da snakker vi!
Gode og varme, ferdige i en fei.
Fordelen er at det er tå opp sokker, bare å strikke til det blir tomt. Ingen rester! Her er et annet par (og opphavet til de små hjertene på sokkene over. Ok, så ble det bittelitt rester da :) Strikket i Drops Nepal på pinner 4.5. Et nøste av hver farge. Detaljer på ravelry her og her.
Falt pladask for Katie Davies sin vakre Boreal, og har brukt den siste uken på å strikke den ferdig. Men jeg må nok en gang konstatere at jeg sliter veldig med strikkefastheten når jeg strikker mønster med to farger. Alt for løst!! Skal vaske den i dag (har vært føre var og vasket strikkeprøven for å sjekke at den tåler det!) og se om jeg får manipulert den litt i form. Er fornøyd med fargene da.
 Ellers har jeg endelig fått begynt på Camomille, bruker en tråd Drops Lace og en tråd Spinni Tweed fra Isager. Den ene myk og litt blank og den andre litt ullen lys naturull. Tror det blir bra en bra kombinasjon!
Ikke lett å se noe her men det blir bra til slutt!
Til helga skal jeg til Lillestrøm og besøke min kjære (bursdagsbarnet har ønsket seg tomt hus). Da skal jeg ha med meg evighetsprosjektet mitt, et par sokker i strukturstrikk på pinne nr 2, du og du så lang tid det tar! For ikke å snakke om hvor kjedelig det er!
Jeg har bare skaftet igjen på begge sokkene så det skulle være mulig å gjennomføre.
Ha en riktig god uke!

3 comments:

 1. Gratulerer med dattera! Den dinosaurutsillingen husker jeg godt. Sønnen min blir 24 og han var også på den minst to ganger. Litt skummelt, men mest gøy husker jeg.

  Så bra du har fått startet på Camomille. Har begynt på ett til jeg også. :)

  Skikkelig hårmanke da, både før og etter! :)

  ReplyDelete
 2. Gratulerer med datteren din... :O)
  Så flott du ble på håret!

  Takk for kommentaren på bloggen min. Bertine har helt klart strekt seg, men hun står på en fotskammel så hun er ikke blitt så lang som hun ser ut på bildet... :O)

  ReplyDelete
 3. Her var det mye pent, både folk og strikketøy :) Håper borealen kan reddes! De tykke sokkene skal jeg nok prøve meg på, tror jeg, ser kjekt ut med skikkelig varme innesokker. Jeg har en brist i foten og må gå med sko inne, så da blir det leeeekre clogs og tykke sokker...

  ReplyDelete