Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Tuesday, January 10, 2012

Tovede ugler, Lava i fleng og en rar, rund jakke.

Den lille rosa uglegenseren ble ferdig på kort tid, med perleøyne og alt. Skulle bare en kjapp tur på ull-program i maskina, og så tørkes flatt slik at alle uglene kom til sin rett, før jeg kunne gi den til Milla. Milla er ei lita jente på to og et halvt og som er veldig glad i rosa og bling.
 Husket på å sette ned temp til 30 grader også. Men hjalp det? Nei. Skulle jeg ha vasket genseren for hånd? Ja. Er det første gangen dette skjer? Nei. skulle jeg ha lært meg nå? Ja. Har jeg lært meg? Vi får se! :)
Som dere skjønner gikk det ikke så bra med genseren til Milla i maskina, den kom ut pent tovet, og passer kanskje til ei dukke eller en liten bamse.
Små, tykke ugler.
Har nok garn til å strikke en til, må bare få den litt på avstand først :) I mellomtiden har jeg begynt på en ny Annette Danielsen-oppskrift, denne gangen et skjørt: Løvfald. Perfekt til å få brukt opp rester av Evilla. Og det har vi jo mye av!
Endelig fikk jeg fanget et av barna hjemme mens det var dagslys også. Her kommer noen bilder av for lengst ferdige prosjekter.
Deilige, varme lava-sokker. Detaljer på ravelry.
Deilig varm lava-genser. Detaljer på Ravelry.
 Artig rund jakke med litt merkelig fasong. Den observante leser vil straks legge merke til at fargen på ermene er symmetrisk. Neppe tilfeldig :) Da jeg strikket denne jakken, strikket jeg inn en tråd der ermene skulle være. Da bolen var ferdig, satte jeg maskene på en liten rundpinne og strikket ermet ovenfra og ned ved hjelp av forkorta rader. Fint å slippe å sy i ermene til slutt! Detaljer på Ravelry.
Ute er det vakkert med masse hvit snø, noe hundene visste å sette stor pris på mens vi gikk morgenturen vår i dag. Vi får håpe det ikke kommer mer.
Ha en flott dag!

3 comments:

 1. Så synd med den uglegensaren. Har du tenkt på å gi produsenten/forhandlaren tilbakemelding? Er det alpakkagarn?

  ReplyDelete
 2. Surt med ugletoving! Trodde nesten alltid det gikk bra med moderne maskiner og ullprogram, jeg, men jeg skal visst være forsiktig, ja...

  Men ellers var det mye flott! Imponerende tempo på ferdigstillelsene om dagen :) Og det Evilla-skjørtet så lovende ut - kanskje jeg skal vurdere et liknende mønster på et skjerf til restene mine?

  ReplyDelete
 3. Så kjedelig med genseren! Var det alpakka, det tover lett. Fristende å vaske i maskin, gjør det jeg også...

  Skjørtet så morsomt ut, spennede å se etterhvert! Du har mange vellykkete prosjekter også, både de som blir vist fram og modellen selv. :)

  Hvis du sender mailadressen din til lillegronne@gmail.com, skal jeg sende deg den oppskriften jeg har på Camomille.

  ReplyDelete