Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Friday, April 6, 2012

Salg på garn og nye prosjekter

50% på  masse yummy garn!
Yndlingsgarnbutikken min, Strikkestua i Son, har hatt flyttesalg. (Heldigvis flytter den bare tvers over plassen, så det er ingen krise)...

Debbie Bliss Cashmerino, kjekt å ha i disse tider når det ventes småfolk både her og der, og masse deilig Noro! Jeg er kanskje over middels begeistret for Noro. 
De fire nøstene med Silk Garden skal bli en genser som dette tenkte jeg, Candy stripe noro raglan. Kanskje med svart bakgrunnfarge? Noen fine varianter på ravelry.
Kjøpte mange nøster med Kureyon sock også, i forskjellige farger.
Rosa???
Det satt langt inne, men plutselig fikk jeg for meg at dette rosa/lilla/grå nøstet kan bli fint i Steven West sitt sjal Spectra. Se så mange fine eksemplarer på ravelry. Kanskje med mørkegrått som hovedfarge?
Jeg har allerede begynt på et annet sjal av samme designer, i Noro og Drops Silketweed: Transatlantic. Synes Smoking hot needles sin versjon med håndspunnet garn var kjempefin, og håper på samme effekt med Noro.
Ser lovende ut!
I hagen vår sto det en enorm gammel bjørk, som nok har vært til stor ergrelse for naboene som fikk bjørka mellom seg og sola.
Now you see it .... (dog included for scale)
Nå er bjørka et minne blott, og naboene kan nyte solen fra bjørkefri himmel.
...... now you don't. Stakkars bjørka.
I dag tidlig snødde det faktisk sidelengs her i Son, heldigvis varte det ikke så lenge.
Og inne er det lys og varme.
Fortsatt god påske!

3 comments:

 1. Ooooh, mye stilig! Det sjalet ser veldig, veldig lovende ut! Men jeg er litt usikker på hullene i originalen... Deilig og litt trist med store trær som forsvinner. Naboen her hadde planer om å ta en stor furu som skygger på verandaen vår, men nå har skjærene begynt å bygge rede i den, så da blir det vel ikke på det første...

  ReplyDelete
 2. Vilken tur du har som fyndat massa fin Noro!

  Angående frågan om Jitterbug på min blogg så är det ett garn ja. Från Colinette :) merino med lite bomullskänsla, kommer nog bli bra som sommarklänning.

  ReplyDelete
 3. Når garnbutikken bare flytter over gata så går det an med garnsalg. Fin fangst! Tror sjalet blir veldig fint, fargene ser lovende ut.

  Kunne ønske noen kom å tok trærne som skygget for oss også, men det er kommunens område/park og de vil ikke hogge.

  ReplyDelete