Welcome!

Velkommen til mitt lille hjørne av bloggland! Slå deg løs og føl deg som hjemme, og legg gjerne igjen en liten kommentar :)

Sunday, April 15, 2012

Transatlantic

Transatlantic av Steven West var et morsomt sjal å strikke. Jeg brukte Noro i skiftende blå/grønne/grå toner, litt sånn som Atlanterhavet og dermed passende til navnet på sjalet synes jeg. Kontrastfarven er havrefarget Silke Tweed fra Drops (utgått kvalitet, synd!).
Stripene som legger seg oppå gir en fin effekt, og gjør sjalet litt mer spennende å strikke, samtidig som de forskjellige fargene i Noro vokser fram under.
I oppskriften skal det være ni riller som avslutning. Det syntes jeg ble litt for mye så jeg valgte å strikke to riller og så avslutte med en I-cord i vrange masker (reverse stockinette I-cord).  Flere detaljer på Ravelry.
Jenny er morgentrøtt og blåfrossen modell, men hva gjør man ikke for at mor skal få blogget sjalet sitt? 
Ellers er jeg i gang med litt sommerstrikk, en tunika fra Dale.
Oppskriften lå ikke ute på Ravelry, så da la jeg den ut jeg. Håper ikke jeg har brutt noen regler... Ikke fikk jeg til å legge til noen bilder heller på siden heller.
Det er Jenny som skal ha tunikaen, og jeg strikker den i Duo fra Sandnes. Det var der hun fant den fargen hun likte best.
Sommerstrikk inspirert av sjø, sand og svaberg.
Pynten blir i Lerke fra Dale, der har jeg rester i mange farger etter at jeg heklet denne vesken.
Ha en riktig flott uke!

5 comments:

 1. Fargene i den bagen var kjempelekre. Lurer på om jeg har en del av dem liggende i et uferdig prosjekt fra i fjor... så lenge den er strikket i Dale garn?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er lerke fra Dale ja. Jeg har skrevet mer om bagen i dette blogginnlegget: http://bodilekrem.blogspot.com/2011/03/granny-square-bag.html

   Delete
 2. Så flott sjalet ble! Så du droppet hullene? :) Lekre farger på både tunika og veske!

  ReplyDelete
 3. Flott sjal! Og den kjolen ser jo flott ut - skal bli spennende å se!

  Det ligger en utfordring til deg inne på bloggen min - om du har tid og lyst. Ha en fin helg!

  ReplyDelete